نویسنده = %D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86 %D9%85%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86
ترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنی‌سازی مواد غذایی حلال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 مرداد 1402

10.30502/h.2023.366898.1116

محسن مختاریان؛ شیدا توکلی


بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون

دوره 5، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 16-25

10.30502/h.2022.346262.1106

حمید توکلی پور؛ قاسم عبدالله زاده؛ محسن مختاریان