Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
نویسنده =
سمیه شیرازی
تعداد مقالات:
1
طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال
دوره 3، شماره 4، اسفند 1399، صفحه
14-29
10.30502/h.2021.262231.1058
سمیه شیرازی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
788.18 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 5 (1401)
دوره 4 (1400)
دوره 3 (1399)
دوره 2 (1398)
دوره 1 (1397)