کلیدواژه‌ها = حلیت
ترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنی‌سازی مواد غذایی حلال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 مرداد 1402

10.30502/h.2023.366898.1116

محسن مختاریان؛ شیدا توکلی


مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت

دوره 5، شماره 3، آذر 1401، صفحه 50-59

10.30502/h.2022.365992.1115

امیر قاضی لو؛ حمید ارشادی فر؛ کمال الدین کر


حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 13-23

10.30502/h.2021.287804.1074

مهدیه غنی زاده