کلیدواژه‌ها = حلال
تعداد مقالات: 14
3. کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت

دوره 4، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 33-39

10.30502/h.2021.135713

ریحانه جعفری؛ کیانوش خسروی دارانی؛ نفیسه سادات تقوی


4. چربی‌های غذایی و بررسی حلال بودن آنها

دوره 4، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 52-59

10.30502/h.2021.135715

فرناز بالی‌چلندر؛ مریم قراچورلو؛ مهرداد قوامی


5. بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف

دوره 4، شماره 1، بهار 1400، صفحه 1-12

10.30502/h.2021.287177.1072

سید علی اکبر هدایتی؛ طاهره باقری؛ مهسا یازرلو


6. گواهی حلال بودن غذای مبتنی بر حشرات: یک اعتبار (نقد)

دوره 4، شماره 1، بهار 1400، صفحه 58-67

10.30502/h.2021.284875.1070

ابراهیم عباسی؛ حمزه علی پور؛ مظفر واحدی؛ مصطفی موسی شعار


7. الزامات تولید فرآورده‌های لبنی حلال

دوره 3، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 88-96

10.30502/h.2021.242875.1039

مرجانه صداقتی؛ نرگس مورکی


8. گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران"

دوره 3، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 43-57

10.30502/h.2021.236159.1022

نرگس خاتون بزرگ عقیده


12. بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 81-89

10.30502/h.2019.87954

سید روح اله قدسی؛ زهرا نمازی؛ امید قادرزاده؛ زهرا فرجی


13. سیری در تطوّر معنایی - تاریخی «حلال»

دوره 1، شماره 1، پاییز و زمستان 1397، صفحه 5-17

10.30502/h.2019.88070

حامد صادقی؛ نفیسه صادقی