کلیدواژه‌ها = حلال
تعداد مقالات: 15
1. تعیین راهبرد‌‌های مؤثر در طراحی و تجاری‌‌سازی نشان غذایی طیب

دوره 4، شماره 3، آذر 1400، صفحه 1-9

10.30502/h.2021.298688.1078

بی بی مرضیه رضوی زاده؛ مسلم جهانی؛ حسین زمانی خادمانلو


4. کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت

دوره 4، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 33-39

10.30502/h.2021.135713

ریحانه جعفری؛ کیانوش خسروی دارانی؛ نفیسه سادات تقوی


5. چربی‌های غذایی و بررسی حلال بودن آنها

دوره 4، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 52-59

10.30502/h.2021.135715

فرناز بالی‌چلندر؛ مریم قراچورلو؛ مهرداد قوامی


6. بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف

دوره 4، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-12

10.30502/h.2021.287177.1072

سید علی اکبر هدایتی؛ طاهره باقری؛ مهسا یازرلو


7. گواهی حلال برای حشرات خوراکی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 58-67

10.30502/h.2021.284875.1070

ابراهیم عباسی؛ حمزه علی پور؛ مظفر واحدی؛ مصطفی موسی شعار


8. الزامات تولید فرآورده‌های لبنی حلال

دوره 3، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 88-96

10.30502/h.2021.242875.1039

مرجانه صداقتی؛ نرگس مورکی


9. گردشگری حلال و"فرصتها و چالشهای آن در ایران"

دوره 3، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 43-57

10.30502/h.2021.236159.1022

نرگس خاتون بزرگ عقیده


13. بررسی تولید کلاژن حلال برای محصولات کاشتنی داخل بدن

دوره 2، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 81-89

10.30502/h.2019.87954

سید روح اله قدسی؛ زهرا نمازی؛ امید قادرزاده؛ زهرا فرجی


14. سیری در تطوّر معنایی - تاریخی «حلال»

دوره 1، شماره 1، اسفند 1397، صفحه 5-17

10.30502/h.2019.88070

حامد صادقی؛ نفیسه صادقی