دوره و شماره: مقالات آماده انتشار

ترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنی‌سازی مواد غذایی حلال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 مرداد 1402

10.30502/h.2023.366898.1116

محسن مختاریان؛ شیدا توکلی


تحلیل نظام‌مند پژوهش‌های غذای حلال در حوزه سبک زندگی سلامت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مرداد 1402

10.30502/h.2023.363827.1113

لیلا باقری


تجزیه و تحلیل نمونه‌های گوشت: ارزیابی مقایسه‌ای روش‌های یادگیری ماشین خطی و غیرخطی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 اسفند 1402

10.30502/h.2024.447237.1135

سمیه ولی زاده؛ حسین رستگار


تأثیر دگرگونی واژه ها در سطح کلان سبک زندگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 اسفند 1402

10.30502/h.2024.412738.1125

مرتضی عمارلو؛ جعفر حسینی