• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
نویسنده = لیلا ناطقی
تعداد مقالات: 2
بهینه‌یابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 4، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 68-80

10.30502/h.2022.329651.1098

نگین قوام زاده؛ سارا جعفریان؛ لیلا ناطقی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.22 M

طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگی‌های حسی آن

دوره 4، شماره 3، آذر 1400، صفحه 10-20

10.30502/h.2021.317164.1095

نگین قوام زاده؛ سارا جعفریان؛ لیلا ناطقی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.21 M

پژوهشنامه حلال
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 5 (1401)
دوره 4 (1400)
دوره 3 (1399)
دوره 2 (1398)
دوره 1 (1397)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons NonCommercial license - Wikipedia The Journal is under Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International license.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب