درباره نشریه

نشریه پژوهشنامه حلال، در پائیز سال 1397 با هدف ایجاد و بسط فضای علمی و پژوهشی و ترویج گسترش دانش با معیار های سلامت، حلال، طیب و طاهر به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی منتشر می شود. قالب نشریه ابتدا بصورت دو فصلنامه بود که از ابتدا سال 1399 بصورت فصلنامه منتشر می شود. این مجله وابسته به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران و مقالات آن رایگان می باشد. اعضای هیئت تحریریه از همه ی نویسندگان دعوت به عمل می آورند تا مقاله ی خود را که مرتبط با معیار های حلال است برای نشریه پژوهشنامه حلال ارسال نمایند.

پژوهشگران، محققان، کارشناسان و صاحب‌نظران محترم می‌توانند با رعایت کامل اصول و موارد مندرج در راهنمای نویسندگان، مقالات خود را به سامانه الکترونیکی نشریه ارسال نمایند مقالات پس از دریافت، اعلام وصول شده و پس از ارزیابی اولیه توسط هیأت تحریریه، برای داوران مجله ارسال می گردد تا پس از طی مراحل داوری علمی و تخصصی و تایید و تصویب در هیأت تحریریه، مقاله در نوبت چاپ قرار می‌گیرد.

 نشریه پژوهشنامه حلال در پایگاههای ذیل نمایه می شود:

گوگل اسکالر Google Scholar))

پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی(SID)

بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)

پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)

 سیاست دسترسی و انتشار : دسترسی آزاد، Open Access

 مجوز انتشار و حق مولف : Creative Commons license CC-BY-NC

  ناشر و صاحب امتیاز : مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران، تهران، ایران

 شیوه داوری : همترازخوانی دوسو پنهان ، Double Blind Peer Review

  هزینه چاپ مقاله در نشریه : نشریه پژوهشنامه حلال برای ارسال‌، داوری و چاپ مقاله از نویسندگان هزینه‌ای دریافت نمی‌کند.

  سامانه‌ها و نرم‌افزارهای مشابه‌یاب مقالات علمی : نشریه پژوهشنامه حلال از سامانه‌ها و نرم‌افزارهای مشابه‌یاب وزارت بهداشت Sinaweb Hamyab, Google Scholar, Google, Magiran ,  برای تکراری نبودن مقالات استفاده می‌کند.

  بیانیه محرمانگی : نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

 شناسه دیجیتالی مقالات : DOI

 اصول اخلاقی نشر: پیروی از اصول اخلاقی کمیته بین‌المللی اخلاق نشر  (COPE)