درباره نشریه
نشریه پژوهشنامه حلال، در پائیز سال 1397 با هدف ایجاد و بسط فضای علمی و پژوهشی و ترویج گسترش دانش با معیار های سلامت، حلال، طیب و طاهر به صورت دو فصلنامه به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی منتشر می شود. این مجله متعلق به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران و مقالات آن رایگان می باشد. اعضای هیئت تحریریه از همه ی نویسندگان دعوت به عمل می آورند تا مقاله ی خود را که مرتبط با معیار های حلال است برای نشریه پژوهشنامه حلال ارسال نمایند.
زمینه موضوعی نشریه
حلال طیب و طاهر درفقه و شریعت - حلال در ادیان و مذاهب – اخلاق- اخلاق پزشکی - سلامت اجتماعی - سلامت روابط انسانی - حلال و سلامت اجتماعی
حلال و سلامتی - ایمنی مواد غذایی- بهداشت و سلامت انسان- بهداشت دارو- حلال و سلامت روان
اقتصاد غذا- اقتصاد دارو- اقتصاد سلامت – اقتصاد گردشگری –اقتصاد حلال
آنالیز غذا – آنالیز دارو – آنالیز مواد آلاینده- آنالیز تقلبات و منشاءیابی- شناسایی و کنترل عناصر و اجزاء مواد و محصولات -کنترل حلیت مواد و فرآورده ها
سیاست دسترسی و انتشار
دسترسی آزاد، Open Access
مجوز انتشار و حق مولف
Creative Commons license CC-BY-NC
ناشر و صاحب امتیاز
مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران، تهران، ایران
شیوه داوری
همترازخوانی دوسو پنهان ، Double Blind Peer Review
هزینه چاپ مقاله در نشریه
نشریه پژوهشنامه حلال برای ارسال، داوری و چاپ مقاله از نویسندگان هزینهای دریافت نمیکند.
سامانهها و نرمافزارهای مشابهیاب مقالات علمی
نشریه پژوهشنامه حلال از سامانهها و نرمافزارهای مشابهیاب وزارت بهداشت Sinaweb Hamyab, Google Scholar, Google, Magiran , برای تکراری نبودن مقالات استفاده میکند.
بیانیه محرمانگی
نامها و آدرس ایمیلهای وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده میشود و برای قسمتهای دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.
شناسه دیجیتالی مقالات
DOI
اصول اخلاقی نشر
پیروی از اصول اخلاقی کمیته بینالمللی اخلاق نشر (COPE)