موضوعات = %D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85 %D9%88 %D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9 %D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C %28%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%87 %DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4 %D9%87%D8%A7%29
ترکیبات مغذی موجود در منابع گیاهی جهت غنی‌سازی مواد غذایی حلال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 مرداد 1402

10.30502/h.2023.366898.1116

محسن مختاریان؛ شیدا توکلی


مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگی‌های فیزیکی فرآورده‌های گوشتی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 1-13

10.30502/h.2022.308987.1083

مهران نوری؛ محمد فاقعی شهر بابکی؛ دانیال صالحی؛ زینب صادقیان مطهر؛ احسان پرندی؛ سعید سهیلی نیا؛ محمد تقی مقنیان