• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
دوره و شماره: دوره 5، شماره 4، اسفند 1401 
تعداد مقالات: 4
طیف‌سنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روش‌های کمومتریکس

صفحه 1-11

10.30502/h.2023.410692.1123

سمیه ولی زاده

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.06 M

جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی

صفحه 12-25

10.30502/h.2023.412712.1124

آتنا نبی زاده رشوند؛ ملیکا احسانی زاده؛ حوریه فتاحی مریم ابادی؛ بشری سلیمی نائینی؛ نگین شجاعان؛ محمد حسین منصوریان؛ فتانه هاشم پور

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 869.48 K

بررسی نگرش مصرف‌کنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراورده‌های طیب

صفحه 26-33

10.30502/h.2023.368254.1117

محدثه توکلی؛ علیرضا کرباسی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 510.5 K

زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی

صفحه 34-43

10.30502/h.2023.377179.1121

مرتضی رحیمی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 400.9 K

پژوهشنامه حلال
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 5 (1401)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 4 (1400)
دوره 3 (1399)
دوره 2 (1398)
دوره 1 (1397)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons NonCommercial license - Wikipedia The Journal is under Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International license.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب